Card image cap

Amazon Quiz Contest Today Answer 11th August 2020: Answer the Questions & Win Dyson Air Purifier

23 hours ago
4874

Amazon Quiz Answers Today 11th August 2020: Answer & Win Dyson Air Purifier
Discount : 100% FREE

Product Detail

Amazon App Quiz Today Answers, Amazon Quiz Contest Answers, Amazon Quiz Today, 11th August 2020 Answers

Now Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon app for India. Amazon Quiz Time Daily Between 8 AM-12 PM. It’s Based On Luck & If you get Selected Then you Can win Exciting Prizes on Amazon to get a Chance To Win Dyson Air Purifier in Quiz Contests Here users have to answer the questions and get a Chance To Win Dyson Air Purifier. The Quiz Contest is Live now for 11th August 2020. Amazon Quiz contest only on Amazon App.

Amazon Today Quiz Answer [11th Aug 2020, 8 AM To 12 PM]

Daily Quiz: Answer the question and Win Dyson Air Purifier

Q1- India recently helped in restoring a 300-year-old Kali temple at Natore in which country?
Ans: Bangladesh

Q2- Which country has been announced to be the host of the 2020 edition of the Indian Premier League?
Ans: UAE

Q3-  The Ministry of Human Resource & Development in the Indian government has recently been renamed as what?
Ans: Ministry Of Education

Q4- The Grand Finale of which of these events, where students would be competing to solve 243 problem statements is from August 1-3, 2020?
Ans: Smart India Hackathon

Q5- Naseerudddin Shah plays the role of Pandit Radhemohan Rathod in which Amazon original series?
Ans: Bandish Bandits

Note:- Scroll Down For other Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Contest Winner Announcement List: Amazon App Contest Winners

Amazon Today's Quiz Contest Terms:
  1. This Contest will commence on 11th August 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  2. To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must have to sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible to win the Dyson Air Purifier.
**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Freedom Laptop Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 25,000

Q1- Who was independent India’s first woman Cabinet Minister?
Ans: Rajkumari Amrit Kaur

Q2- Using an SBI Credit Card, what’s the maximum discount that can be availed during Freedom Sale?
Ans: Rs 1,500

Q3- Where was Mahatma Gandhi on Aug 15, 1947?
Ans: Kolkata

Q4- How many States and Union Territories(UTs) does India have?
Ans: 28 States, 9 UTs

Q5- Where does the Prime Minister of India raise the National Flag, every year during Independence
Answer:- 10 hours
Ans: Red Fort

Amazon Quiz Pay Bill With Alexa Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- On The Amazon App, What Button Should You Tap To Speak To Alexa?
Ans: Tap On The Microphone ( Mic ) Icon In The Top – Right Section Of The App

Q2- How Do You Check Your Amazon Pay Balance With Alexa?
Ans: Just Ask Alexa! Tap On Microphone Icon And Ask – What Is My Amazon Pay Balance ?

Q3- Which Of These Bills Can Be Paid Via Alexa?
Ans: All Of The Above

Q4- How Do You Ask Alexa To Recharge Your Mobile?
Ans: Alexa, Recharge My Mobile.

Q5- What Are The Benefits Of Paying Bills Via Alexa?
Ans: All Of The Above

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 25000 Pay Balance (4 Winners)

Q 1. You can save up to Rs. _____ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Ans: 200

Q 2. When does Prime Day 2020 start?
Ans: 6th Aug, midnight

Q 3. Which of the following products is launching on Prime Day 2020?
Ans: Boat Headphones and Audio devices

Q 4. How much does a Prime member pay on a product delivery?
Ans: None, it’s FREE

Q 5. Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost
Ans: True

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 25000 Pay Balance (4 Winners)

Q 1. How long will the Prime Day Sale last?
Ans: 2 Days , 6th and 7th August

Q 2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?
Ans: French Biriyani

Q 3. How many unique products can customers discover from small businesses ?
Ans: 4 Crore+

Q 4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?
Ans: All of the above

Q 5. How many songs do Prime members get free with their membership?
Ans: 60 Million

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 1000 Pay Balance (100 Winners)

Q 1. Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?
Ans: Birds of Prey

Q 2. When is Prime Day 2020?
Ans: 6th- 7th Aug

Q 3. Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?
Ans: Ludo King

Q 4. Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?
Ans: iPhone 16

Q 5. Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?
Ans: August 4th

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 20000 Pay Balance (10 Winners)

Q 1. What are the benefits of Amazon Prime membership program?
Ans: All of the above

Q 2. Prime Day 2020 in India starts on ___________ and will run for 48 hours, offering members two full days of the best in shopping, savings and blockbuster entertainment.
Ans: Thursday, August 6

Q 3. This Prime Day, members in India will have the opportunity to discover joy and purchase unique products from ______
Ans: All of the above

Q 4. During the 14-day lead-up to Prime Day, members can shop unique products offered by Small Medium Businesses (SMBs) and get 20% cashback up to INR 200* on their Prime Day
Ans: TRUE

Q 5. Prime Day 2020 will witness over ________ new product launches from top brands across categories.
Ans: 300

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Asus Gaming Laptop (1 Winner)

Q 1. Prime members enjoy which of these
Ans: All of the above

Q 2. Prime members get FREE access to Prime Video.
Ans: TRUE

Q 3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?
Ans: Rs 999

Q 4. Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.
Ans: True

Q 5. When does Prime Day 2020 start?
Ans: 6th Aug, 12 AM

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 50000 Pay Balance (2 Winners)

Q 1. How can you maximize Savings on Prime Day?
Ans: All of the above

Q 2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?
Ans: Dil Bechara

Q 3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.
Ans: TRUE

Q 4. When is Prime Day 2020 in India?
Ans: 6th- 7th Aug

Q 5. Prime members can avail which of the following this Prime Day
Ans: All of the above

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 100000 Pay Balance

Q 1. When is Prime Day 2020 in India?
Ans: 6th- 7th Aug

Q 2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks
Ans: Over 300

Q 3. Only Prime members can avail Prime day offers.
Ans: TRUE

Q 4. Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?
Ans: Vidya Balan

Q 5. Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?
Ans: All of the above

Amazon Charcoal Clean Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 10000

Q1. What Is The Main Ingredient In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Ans: Bamboo Charcoal

Q2. What Is The Color Of Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Ans: Black

Q3. What Type Of Mint Is Used In Colgate Charcoal Clean Toothpaste?
Ans: Wintergreen Mint

Q4. Colgate Charcoal Clean Toothpaste Has A Black Gel Format
Ans: TRUE

Q5. Which Of The Following Is NOT Offered By Colgate?
Ans: Deodorants

Amazon Hisense Be Amazed Quiz Answers

Answer the Questions & Win Hisense 4K Smart TV

Q 1. As shown in the video, Hisense operates in more than ___ countries.
Ans: 160

Q 2. Hisense has ___ manufacturing bases globally (Hint: The question is based on the video)
Ans: 14

Q 3. Hisense is a leading TV brand in ______. (Hint: Watch the video to find the answer)
Ans: Australia, USA, Japan, South Africa and Mexico

Q 4. Hisense has been associated with major sporting events such as ___________. (Hint: Watch the video to find the answer)
Ans: FIFA World Cup, EUFA Euro Championship, Formula 1 and Australian Open

Q 5. Hisense has 18 R&D centers globally. True or False?
Ans: True

Amazon Dettol & Moms Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 10000

Q1- As Per The Video , How Many Illness causing germs does dettol & moms Protects From?
Ans: 100

Q2 – Which Fragrances are associated with dettol & Moms , As Per The Video?
Ans: Citrus and Sandal

Q 3 – Which ‘Best of both Worlds’ does the video refer to?
Ans: Germ Protection and no Harsh Chemicals To Ensure Soft Skin

Q 4 – What is the colour of the dettol & Moms Soap, as Per The Video?
Ans: White

Q 5 – Which Of The following Statements is a Part Of The Video?
Ans: Mama, You Skin Feels So Soft

Amazon Veggie Clean Quiz Answers

Answer the Questions & Win Rs 10000

Q1. What % of germs can be removed with Veggie Clean?
Ans: 99.90

Q2. What all is Veggie Clean effective in removing ?
Ans: All of the above

Q3. In what proportion is Veggie clean to be used with water?
Ans: 1 cap with 2L of water

Q4. As shown in the video, what is #TheRightWay to clean fruits & vegetables?
Ans: Veggie Clean

Q5. What is Veggie Clean made of?
Ans: 100% Natural Cleansers

Amazon OnePlus TV Quiz Answers

Answer The Questions and Win OnePlus Smart TV

Q1- What is the Screen-to-body ratio of the new OnePlus TV series?
Ans: 95%

Q2- How many new TV Series is OnePlus TV coming with?
Ans: 2

Q3- What is the name of the app used to control the OnePlus TV?
Ans: OnePlus Connect

Q4- What is the DCI-P3 coverage, which allows for better colour representation and differentiation, of new OnePlus TV series?
Ans: 93%

Q5- What is the starting price of the new OnePlus TV series?
Ans: Less than 19,999

Amazon Boat Progear Quiz Answers

Answer The Questions and Win Boat Avante Soundbar

Q1- ProGear smart band is a product of which of these brands?
Ans: Boat

Q2- Boat ProGear smart band has a Heart rate sensor.
Ans: True

Q3- How many sports modes do boAt ProGear smart band support?
Ans: 14

Q4- The screen size of boAt ProGear smart band is ____ inches.
Ans: 0.96

Q5- Which grade of water resistance does boAt ProGear smart band have?
Ans: IP68

Amazon Oppo Headset Quiz Answers

Answer The Questions and Win Oppo Bluetooth Headset

Q1- OPPO has recently launched 2 new Bluetooth headsets under the model 'Enco'. Which of the following does not come under the 'Enco' range of OPPO headsets?
Ans: OPPO O Fresh earphone

Q2- OPPO Enco W31 is a newly launched true wireless headphone designed to deliver a clear and seamless listening experience. Which of the following is a feature of OPPO Enco W31?
Ans: All of these

Q3- OPPO Enco W31 provides up to 15 hours of music playback with charging case.
Ans: True

Q4- OPPO Enco M31 is the latest arrival in neckband style wireless headsets, featuring Bluetooth 5.0 along with LDAC for richer audio quality. Which among the following is NOT a feature of OPPO Enco M31?
Ans: Baking Cake

Q5- A single charge of OPPO Enco M31 provides up to __ hours of music playback.
Ans: 12

Amazon The Credit Card Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- Amazon Pay ICICI credit card was launched in association with which bank?
Ans: ICICI Bank

Q2- What do Prime members get for shopping on Amazon with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?
Ans: 5% reward points

Q3- 1 Reward Point is equal to how much Rs?
Ans: Rs 1

Q4- How do you get the Reward Points?
Ans: is – Credited monthly, directly to your account as Amazon Pay balance

Q5- What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?
Ans: Zero rupees. It’s a lifetime free credit card.

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- Which Of The Following Options CANNOT Be Used To Add Money To Amazon Pay Balance?
Ans: Sending Cheque To Amazon Office

Q2- Amazon Pay Balance Can Be Used To Pay On 10,000+ Partner Apps/Sites Such As Swiggy, IRCTC, Dream11, Dunzo, Etc.
Ans: True

Q3- Which Of This Is NOT A Benefit Of Amazon Pay Balance?
Ans: Helps You Lose Weight

Q4- Amazon Pay Balance Is Accepted For Payment At Which Of The Following Stores:
Ans: All Of The Above

Q5- You Can Load Up To Rs 10,000 Into Amazon Pay Balance Account Without Completing KYC.
Ans: True

Amazon Bournvita Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- What is the colour of the Bournvita Jar, as per the video?
Ans: Orange

Q2- According to the Video, Bournvita has  _____ formula.
Ans: Inner Strength

Q3- Which benefits does Bournvita’s formula give, as per the video?
Ans: All of the above

Q4- How many glasses of Bournvita do the Granny prepare in the video?
Ans: One

Q5- What sports does the kid play in the video?
Ans: Hurdle Race

Amazon World Music Day Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 5,000

Q1- World Music Day was first proposed by American artiste Joel Cohen to mark which of these occasions?
Ans: Summer Solstice

Q2- The first World Music Day was observed in France in 1982. What was it called in France?
Ans: Fete de la Musique

Q3- Fill in the blanks in the theme for World Music Day- '_____, Love and Dip yourself in Music'
Ans: Live

Q4- Which of these musical instruments is NOT a stringed instrument?
Ans: Clarinet

Q5- Which of these instruments was banned from All India Radio for three decades?
Ans: Harmonium

Amazon World Yoga Day Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- _______ contest, called 'My Life My Yoga' was launched by Ministry of AYUSH and the Indian Council for Cultural Relations (ICCR).
Ans: Video Blogging

Q2- The first International Day of Yoga, was observed around the world in which year?
Ans: 2015

Q3- Complete the theme of the International Day of Yoga 2020, 'Yoga at Home and Yoga with ______'
Ans: Family

Q4- The RBI brought out a commemorative coin of what value to mark International Yoga Day in 2015?
Ans: 10 Rupees

Q5- Which of these Yogasanas is also known as the Mountain Pose?
Ans: Tadasana

Amazon Made In India Quiz Answers

Answer The Questions and Win Rs 10,000

Q1- The ______ Store On Amazon.In Showcases Products From Indian Brands And Made By Indians. Which Store Are We Talking About?
Ans: Made In India Stor

Q2- When Was Swadeshi Movement Started?
Ans: 1905

Q3- Which of the below is the unique program on Amazon.in, that showcases differentiated products from emerging Indian brands on Amazon?
Ans: Amazon Launchpad

Q4- Which Of The Following Is A Brand You Would Find In Amazon Launchpad, Which Features A Vast Collection Of Ayurvedic Products And Natural Foods.
Ans: Kapiva

Q5- The Word Ayurveda Derived From AYU And VEDA. AYU Means _____ & VEDA Means Science Or Knowledge. Fill In The Blanks.
Ans: Life

How to Play Amazon Quiz Daily Contest?

  1. Sign in to the Amazon App. If You are not Signed in, you will be redirected to the sign-in page.
  2. There is a total of 5 questions. Answer all 5 questions correctly to enter the lucky draw.
  3. Getting any question incorrect makes you ineligible for today's lucky draw. Please try again tomorrow for a new prize

Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Daily Quiz Answers.

How to avail this offer?

How to Participate in the Amazon Quiz Today's Contest?

Subscribe to Newsletter

We provide 100% privacy of your Data. It'll not be shared with any third party.

Top Mobile Deals